Event locatie


Op De Waterski kan u ook verscheidene events organiseren. Gaande van een productpresentatie tot de mooiste dag van uw leven op een idilische locatie aan het water. Bij ons is alles mogelijk. 


Ondertussen hebben wij al meer dan 12 jaar ervaring in het organiseren van events, daardoor durven wij met een gerust hart zeggen dat uw event bij ons niet in het water zal vallen.


Indien u meer info wenst, aarzel niet om het contactformulier te gebruiken.

Huwelijk

De mooiste dag van uw leven, zo wordt een huwelijksfeest steevast omschreven. En terecht! Van de lunch met de suite, ceremonie vlak naast het water tot het dansfeest. Wij zorgen er voor dat u ten volle kan genieten van uw dag en dat uw gasten uw feest nog ZEER lang zulllen herinneren.

Privéfeest

U wil graag uw verjaardag - jubileum - communie - babyborrel - ... vieren maar u wil geen verbereidingen en opkuis? Wij nemen al dit uit uw handen en maken een voorstel perfect naar uw wensen.

B2B

Steeds vergaderen in hetzelfde (saaie) lokaal is niet bevorderlijk voor de productiviteit. Organiseer daarom uw seminarie/opleiding op De Waterski en geniet daarbij van uitstekende catering; ontbijt - (broodjes)lunch - lunch aan tafel - happy hour om de dag af te sluiten, ... alles is mogelijk.


Ook voor een productvoorstelling of teamdag kan u bij ons terecht

Rouwreceptie

Helaas zijn er momenten in het leven waar we afscheid moeten nemen van een dierbare. Er is niets dat een betere setting creëert dan de rust van het water om op een mooie manier herinneringen op te halen over de geliefde. Een klassieke koffietafel of een modernere rouwreceptie, wij werken alles uit op uw maat en naar wens van de overledene.

Vraag gerust meer

info